Foto: Facebook / CSS "Nicu Gane" Falticeni - Futsal U19

Sala Sporturilor „Ion Constantinescu” din Craiova va găzdui la începutul săptămânii viitoare – luni, 10 martie și marți 11 aprilie – turneul final al Campionatului Național de Futsal pentru Juniori U19, turneu la care participă „cele mai bune locuri trei” din sezonul regular.

Toate cele 4 meciuri vor putea fi urmărite live și în exclusivitate pe platforma FRF.tv

Campionatul Național de Futsal pentru juniori U19 și-a desemnat, în urmă cu mai bine de o lună, câștigătoarele celor patru Serii Regionale, precum și ocupantele locurilor secunde, echipe care au avansat în Liga Elitelor. Celelalte formații rămase în competiție au continuat să evolueze între ele, stabilindu-și ierarhiile în urma cărora cele mai bune patru echipe, una din fiecare serie, vor juca în Final Four-ul de la Craiova.

Din Seria I va merge în capitala Olteniei formația Colegiului Național „Nicu Gane” din Fălticeni, care a tranșat în favoarea sa disputele cu LPS Suceava și ACS Mausoleul Mărășești.

Seria a II-a va fi reprezentată la Craiova de CS Luceafărul Buzău, echipă care încheiase sezonul regular în Seria a II-a Regională pe locul 4! Luceafărul a câștigat lupta cu CS United Galați și AFC Universitatea Galați.

Din Seria a III-a s-a calificat la turneul de la Craiova formația CFF Clujana Cluj, care nu a avut nicio emoție în disputele cu AS Inter Gheorgheni, ACS Kereszthegy Remetea și ACS Korondy Junior 2017 Corund pe care le-a învins la scor.

CSJ Știința „U” Craiova va reprezenta Seria a IV-a Regională.

Programul meciurilor:

Luni, 10 aprilie – semifinalele

  • CSJ Știința U Craiova – CN Nicu Gane Fălticeni – ora 15:00 – LIVE FRF.tv
  • CS Luceafărul Buzău – CFF Clujana Cluj-Napoca – ora 17:00 – LIVE FRF.tv

Marți, 11 aprilie

  • Finala mică – ora 11:00
  • Finala mare – ora 13:00

Liga Elitelor U19

Liga Elitelor, la care participă cele mai bune echipe din Campionatului Național de Futsal pentru Juniori U19 (formații care au încheiat pe primele două locuri Seriile Regionale) își continuă lupta pentru un loc în Final Four-ul care va decide campioana României U19 în sezonul 2022-2023.

Iată situația din cele două serii după patru etape (cu două runde înainte de final):

Seria I

1. ACS Fortius 2014 Buzău 9p; 2. ACS KSE Târgu Secuiesc 9p; 3. ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamț 6p; 4. CSO Viitorul Dărăbani 0p

Seria a II-a

1. Futsal Klub Odorheiu Secuiesc 12p; 2. ACS Autobergamo Deva 9p; 3. CSM Târgu Mureș 3p; 4. ACS Soimii Șimand 0p

Primele două clasate din fiecare serie se vor califica în Final Four-ul Turului de Elită.

ARTICOL DE ADI DOBRE