Internaționalul român Paulo Josué Letra Costa Ferreira va evolua din sezonul viitor pentru formația portugheză Póvoa Futsal Clube. În vârstă de 37 de ani, Paulo Ferreira a evoluat ultima oară pentru echipa slovenă Futsal Club Litija.

Născut la Porto, în 8 martie 1985, Paulo Ferreira a devenit cetățean român în 14 septembrie 2016. Campion al României cu City’US Târgu Mureș și Autobergamo Deva, Paulo Josué Letra Costa Ferreira a fost în ultimii ani om de bază în prima noastră reprezentativă. Trecerea la Póvoa Futsal Clube este considerată de Paulo Ferreira un pas înainte în cariera sa.

„Am primit oferta de la Póvoa Futsal Clube pentru sezonul 2022-2023 și nu am putut refuza. Póvoa Futsal Clube este un club care are condițiii de muncă extraordinare, o sală superbă. O sală unde naționala României a jucat în 2015, dacă nu greșesc, cu Portugalia, meci oficial! E un club foarte bine organizat, cu o structură bine definită. Eu am jucat în ultimii trei ani, aici, lângă Porto, și după aventura superbă din Slovenia nu puteam să mă îndepărtez din nou prea mult de acasă, de Porto adică! Lucrez foarte mult pentru că vreau să ajung la cel mai bun nivel individual al meu, să reușesc în campionat alături de noua mea echipă, să îndeplinim obiectivele clubului. Sunt mândru că la vârsta mea am primit o mulțime de oferte și cred că am făcut cea mai bună alegere”, a declarat, pentru frf.ro, Paulo Josué Letra Costa Ferreira.

Articol de Adi Dobre