Echipa de futsal Autobergamo Deva, vicecampioana ultimei ediții de campionat și finalistă a Cupei României, și-a reluat pregătirile încă de la sfârșitul lunii iulie.

Antrenamentele se desfășoară pe plan local, la Sala Sporturilor din Deva. Antrenor principal al echipei este în acest moment Adrian Moț, cel care se află de ani buni în staff-ul tehnic al grupării hunedorene și la care conducerea clubului a apelat ori de câte ori a fost nevoie.

„Adrian Moț va fi ajutat de Florin Matei, care a rămas la noi, alături de fratele său”, a ținut să precizeze Dorin Popa, președintele clubului Autbergamo Deva.

Au părăsit echipa din Deva câțiva dintre jucătorii de bază din sezonul trecut, Bogdan Covaci, Andre Luis Sasse, Antonio Hinoyosa, Richard Iszlai, Tamas Kusmodi, dar și veteranul Vlad Iancu. „Avem un lot restrâns în acest moment. Sperăm însă să mai putem face câteva achiziții pentru a ne îndeplini obiectivul din prima parte a sezonului, clasarea în iarnă în primele patru echipe ale campionatului. Săptămâna trecută, echipa a fost prezentă la turneul organizat de FK Odorheiu Secuiesc, unde nu s-a mișcat rău. Ne așteaptă un sezon foarte dificil, dar, sunt convins, nu doar pe noi”, a spus Dorin Popa.

Noutățile din lotul echipei Autobergamo Deva pentru noul sezon sunt Ovidiu Aramă, ultima oară la Sportul Ciorăști, și Norbert Tifan, care a evoluat în ediția trecută de campionat la CFR Timișoara.

Iată lotul echipei din Deva în acest moment: Roberto Voin, Andrei Dinicuță, Cristian Matei, Florin Matei, Iulian Cojocaru, Sergiu Gavrilă, Ovidiu Aramă, Norbert Tifan, Denis Boldor, Andrei Strugariu.

Debutul oficial al vicecampioanei României în sezonul 2022-2023 va fi consemnat la 29 august, de la ora 18:30, atunci când Sala Sporturilor din Odoreheiu Secuiesc va găzdui Supercupa României. Meciul va pune față în față formațiile CS United Galați, campioana și câștigătoarea Cupei României, și Autobergamo Deva.

Articol de Adi Dobre