Caravana Ligii 1 Futsal Fortuna a ajuns înaintea ultimului meci al play-off-ului! Cum se cunosc deja finalistele sezonului 2023-2024, confruntarea de astăzi de la Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc va fi doar una de palmares.

Față în față se vor afla FK Odorheiu Secuiesc, vicecampioana din sezonul trecut, și CFR Timișoara, una dintre cele două formații care vor continua lupta pentru titlul de campioană a României în actuala stagiune.

Pentru bănățeni, meciul de la Odorheiu Secuiesc poate reprezenta ultima repetiție oficială înaintea duelului cu CS United Galați din finala Ligii 1 Futsal Fortuna.

Calificată în play-off de pe locul patru la finalul sezonului regular, FK Odorheiu Secuiesc este încă în căutarea primului succes.

„Ne dorim să încheiem acest play-off cu o victorie, mai ales că vom evolua în fața propriilor suporteri. A fost un sezon dificil, agitat, dar important este că am prins play-off-ul. Puteam obține rezultate mult mai bune având în vedere valoarea lotului. Suntem deja cu gândul la sezonul viitor”, a spus Jakab Zoltán, managerul echipei FK Odorheiu Secuiesc.

CFR Timișoara este surpriza frumoasă a actualei stagiuni. Trupa pregătită de Robert Lupu a reușit o calificare istorică în finala Ligii 1, tranșând în favoarea sa lupta cu CSM Deva pentru locul secund.

Continuatoare a echipei Informatica Timișoara, CFR duce orașul de pe Bega într-o nouă finală după o perioadă de șase ani. În 2018, Informatica Timișoara cucerea titlul de campioană după o finală cu CS United Galați.

Sâmbătă, 4 mai, în primul meci al etapei a 6-a, ultima, a play-off-ului, la Galați, CS United s-a impus în fața echipei CSM Deva. Omul meciului a fost internaționalul Daniel Araujo, autor a trei goluri.

Play-off, etapa a 6-a

Sâmbătă, 4 mai

  • CS United Galați – CSM Deva 4-2 (1-1), Sala Sporturilor „Dunărea” – Galați

Au marcat: Iulian Cojocaru (6), Daniel Araujo (29, 39, 40) / Cristian Matei (16), Denis Ramic (26)

Arbitri: Benedek Andras (Odorheiu Secuiesc); Boharu Predescu Ionel (Buftea); Preda Romeo (Brăila)

Observator arbitri: Deca Daniel (Brăila)

Marți, 7 mai

Ora 18:00

  • Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – CSF CFR 1933 Timișoara, Sala Sporturilor – Odorheiu Secuiesc, în direct la Digi Sport 3 și FRF.tv

Arbitri: Pentek Laurențiu (Oradea), Ciorbea Robert (Sânpetru); Braşovean Cristian Cosmin (Cluj)

Observator arbitri: Curta Dan Ovidiu (Târgu Mureș)

Clasament: 1. CS United 61p; 2. CSF CFR 1933 Timișoara 55p; 3. CSM Deva 51p; 4. Futsal Klub Odorheiu Secuiesc 34p

Articol de Adi Dobre