Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc a găzduit marți seară ultimul meci al play-off-ului Ligii 1 Futsal Fortuna.

Față în față, în direct la Digi Sport 3 și FRF.tv, s-au aflat formațiile FK Odorheiu Secuiesc – vicecampioana din sezonul trecut și CFR Timișoara – finalista actualei ediții de campionat.

Fără victorie în play-off, FK Odorheiu Secuiesc și-a luat la revedere de la suporteri în stil de mare echipă! Harghitenii au luat în serios această ultimă confruntare și au dat de pământ cu CFR Timișoara, o echipă mult mai preocupată de finala care va debuta duminică.

Trupa pregătită de Jakab Zoltán a dominat partida și a învins cu un neverosimil 14-0, profitând de faptul că cei mai buni jucători ai bănățenilor în frunte cu antrenorul Robert Lupu au preferat să rămână acasă la Timișoara. Este cea mai clară victorie a harghitenilor din istoria confruntărilor cu gruparea de pe Bega. Pe lângă cele 14 goluri, jucătorii echipei FK Odorheiu Secuiesc au mai ratat cel puțin tot atâtea ocazii!

În finalul partidei, gazdele au încheiat pe parchet cu trei dintre componenții echipei U19, Szabo Erwin, Popovics Erik și Boga Bence, care în acest weekend se va bate la Sfântu Gheorghe pentru titlul de campioni ai României la această categorie de vârstă.

Sâmbătă, 4 mai, în primul meci al etapei a 6-a, ultima, a play-off-ului, la Galați, CS United s-a impus în fața echipei CSM Deva. Omul meciului a fost internaționalul Daniel Araujo, autor a trei goluri.

Play-off, etapa a 6-a

Sâmbătă, 4 mai

  • CS United Galați – CSM Deva 4-2 (1-1), Sala Sporturilor „Dunărea” – Galați

Au marcat: Iulian Cojocaru (6), Daniel Araujo (29, 39, 40) / Cristian Matei (16), Denis Ramic (26)

Arbitri: Benedek Andras (Odorheiu Secuiesc); Boharu Predescu Ionel (Buftea); Preda Romeo (Brăila)

Observator arbitri: Deca Daniel (Brăila)

Marți, 7 mai

  • Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – CSF CFR 1933 Timișoara 14-0 (5-0), Sala Sporturilor – Odorheiu Secuiesc

Au marcat: Hadnagy Istvan (11, 37, 37), Kanyo Szilard (12, 14), Boga Bence (18, 37, 40), Tanko Levente (19), Kedei Barna (21, 24, 35), Popovics Erik (30), Miklos Tamas (40)

Arbitri: Pentek Laurențiu (Oradea), Ciorbea Robert (Sânpetru); Braşovean Cristian Cosmin (Cluj)

Observator arbitri: Curta Dan Ovidiu (Târgu Mureș)

Clasament: 1. CS United 61p; 2. CSF CFR 1933 Timișoara 55p; 3. CSM Deva 51p; 4. Futsal Klub Odorheiu Secuiesc 37p

Articol de Adi Dobre