Sala Sporturilor „Vlade Divac” din Vrnjačka Banja, Serbia găzduiește astăzi, 23 martie, de la ora 20:00, cel de-al doilea meci al naționalei U19 de futsal a României din Main Round-ul calificărilor pentru turneul final al Campionatului European din acest an, competiție care fi găzduită de localitatea croată Poreč în perioada 3-10 septembrie.

România a debutat ieri în fața țării care găzduiește această grupă de calificare, Serbia, rezultatul final fiind 6-1 în favoarea Serbiei. Astăzi, de la ora 20:00, cel de-al doilea adversar al tricolorilor din calificări va fi Ucraina. Din Grupa a 2-a mai fac parte, pe lângă România, Serbia, Ucraina și Muntenegru.

Partida de astăzi poate fi urmărită live aici:

Programul meciurilor:

22 martie: România – Serbia 1-6

23 martie, ora 20:00: România – Ucraina

25 martie, ora 17:00: Muntenegru – România

Ultima partidă din grupă este programată sâmbătă, 25 martie, împotriva reprezentativei Muntenegrului.

Lotul României:

Portari: Laurențiu Săbăduș (CSM Tg. Mureș), Mihai Radu Andrei (Vila Sport F.S.)

Jucători de câmp: Patrick Chertes, Varga Eduard (ambii CSM Tg. Mureș), Strugariu Dinu (Autobergamo Deva), Andrei Cordoș (Șomii Șimand), Popovics Erik Vince, Peter Miklos, Boga Bencze (toți trei de la FK Odorheiu Secuiesc), Denis Munteanu, Albert Cireș, Cosmin Nemțeanu (toți trei de la Futsal Ceahlăul Piatra Neamț)

Competiția din Croația este cea de-a treia ediție a UEFA Under-19 Futsal Championship. Prima s-a desfășurat la Riga, în Letonia, în 2019, iar a doua anul trecut la Jaén, în Spania, unde și naționala României a fost prezentă.