Echipa de futsal CS United Galați, reprezentanta Ligii I în UEFA Futsal Champions League, și-a reluat luni, 2 august, pregătirile în vederea noului sezon.

Primul antrenament al vicecampioanei României a a fost programat la „Sala Siderurgistul” din Galați, „Sala Sporturilor Dunărea” aflându-se în prezent într-un proces de modernizare.  Gruparea gălățeană a reușit să îl transfere pe portarul Alin Robert Cârdei, de la campioana Imperial WET Miercurea Ciuc, formație care a anunțat că nu se va mai alinia la startul viitorului sezon.

Alin Robert Cârdei a fost unul dintre protagoniștii din finala sezonului trecut, dispută care a pus față în față echipele Imperial WET Miercurea Ciuc și CS United Galați. Prin prestația sa excelentă, Cârdei a fost decisiv în multe momente ale finalei. În vârstă de 19 ani, crescut la Bukovina Vicov, Alin Robert Cârdei a semnat un contract pe trei ani cu vicecampioana României.

„Ne bucurăm că am obținut semnătura lui Alin, un tânăr modest, concentrat, un caracter extraordinar, care s-a înscris și la Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Dunărea de Jos. După ce a câștigat finala din primăvară pentru Miercurea Ciuc, mi-a spus că după cei trei ani de facultate la Galați vrea să contabilizeze cât mai multe performanțe în tricoul clubului nostru. Așa cum se știe, tot în vara acestui an l-am readus acasă pe portarul numărul 1 al naționalei, Petrișor Toniță, astfel consider că buturile United sunt în siguranță”, a declarat Cristian Ștefu, președintele echipei CS United

Articol de Adi Dobre