FRF.tv a împlinit un an de la lansare! Platforma a fost accesată de români din peste 150 de țări!

La un an de la lansare, platforma video FRF.tv, prima din fotbalul românesc, se apropie de 60.000 de utilizatori și a depășit pragul de 500 de meciuri!

Platforma FRF.tv a fost lansată pe 28 mai 2022, iar în cele 12 luni de existenţă a ajuns la români din toate colțurile lumii. Au fost create conturi în 155 de țări, printre care Laos, Guadeloupe, Costa Rica, Trinidad şi Tobago, Coreea de Sud, Uruguay, Argentina, Vietnam, Filipine, Sint Maarten, chiar și în Polinezia Franceză, la aproape 17.000 de kilometri distanță.

Românii din străinătate și-au putut urmări echipele favorite în parcursul lor în Cupa României Betano sau în lupta din Liga 2 Casa Pariurilor pentru promovarea în prima divizie. În plus, în luna mai a acestui an s-au transmis live peste 50 de meciuri din fazele finale ale competițiilor de juniori și fotbal amator (Grassroots).

Pe FRF.tv se văd GRATUIT meciurile naționalelor de juniori, Liga 2 Casa Pariurilor, Cupa României Betano, Liga 3, Liga de Tineret și Liga Elitelor, iar pe lângă competiţiile sportive, suporterii au posibilitatea de a intra în culisele echipelor naționale, prin materiale video din cantonamente: interviuri, antrenamente inedite sau rezumatele meciurilor.

Obiectivele FRF.tv rămân aceleași!

  • Extinderea vizibilității fotbalului românesc
  • Creșterea integrității prin transmisiunea în direct a partidelor
  • Să fie un instrument în procesul de scouting prin expunerea jucătorilor
  • Să vină în sprijinul antrenorilor cu materiale video pentru analiza tehnico-tactică a partidelor.

Fă-ți cont pe www.frf.tv și obții acces gratuit la peste 500 de meciuri, precum și la conținut exclusiv realizat de echipa media a Federației Române de Fotbal. După ce contul a fost creat, serviciul este disponibil pe web, dar și în browserul telefonului sau în aplicațiile mobile din App Store și Google Play. În plus, FRF.tv se află în faza finală de testare înaintea lansării aplicației TV.