Duminică, 21 aprilie, la Sala Sporturior “Gheorghe Tadici” din Zalău, s-a jucat fotbal în scop caritabil.

La inițiativa președinteului Federației Române de Culturism și Fitness, Gabriel Toncean, echipa FRF a fost prezentă la Zalău pentru a sprijini un culturist de performanță și multiplu laureat cu aur în competiții, Arnold Schlahter, care a fost diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă și are nevoie de sprijin financiar.

Într-un eveniment organizat de conducerea celor două federații sportive, la Sala Sporturilor din Zalău, foștii mari jucători, Adrian Mihalcea (antrenor secund România), Mirel Rădoi (selecționer România U21) și ambasadorii Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu și Lucian Sănmărtean au disputat un meci împotriva reprezentativei Federației Române de Culturism și Fitness.

La final, toate tricourile purtate de jucătorii echipei FRF cu autografele acestora au fost scoase la licitație. Toate încasările din această licitație plus încasările din bilete vor ajunge la Arni pentru continuarea tratamentului.

“E important ca în asemenea momente să fim uniți. Îi dorim multă sănătate lui Arni, sper că prezența noastră la această acțiune la Zalău să-l ajute în lupta sa. Știu că este un om puternic, un sportiv multiplu medaliat și cu siguranță este un învingător!”, a declarat Adrian Mihalcea, antrenor secund al echipei naționale.