Federația Română de Fotbal (FRF) și Autoklass, o companie românească de prestigiu în domeniul auto, sunt încântate să anunțe prelungirea parteneriatului pentru încă doi ani.

Această colaborare solidă reprezintă o manifestare a angajamentului continuu al ambelor părți față de susținerea și promovarea fotbalului românesc la cel mai înalt nivel.

Având la bază o relație solidă și de încredere, FRF și Autoklass au decis să-și continue parteneriatul, consolidând legătura lor în sprijinul Echipei Naționale de Fotbal a României.

Autoklass, lider în domeniul serviciilor auto din România, împărtășește valorile fundamentale ale FRF, printre care se numără integritatea, inovația, verticalitatea și investiția în performanță. Prin această colaborare, cele două entități demonstrează angajamentul lor față de dezvoltarea și promovarea sportului, reușind să creeze o punte solidă între lumea fotbalului și cea a afacerilor.

Odată cu semnarea acestui nou contract, suporterii echipei naționale vor avea acces la produsele oficiale însemnate cu emblema națională și în sucursalele Autoklass, oferindu-le acestora oportunitatea de a-și arăta susținerea pentru tricolorii.

“Este un moment deosebit, în care un brand important își reafirmă dorința de a investi în strategia și viziunea FRF, pentru a sprijini dezvoltarea fotbalului românesc. Nu este doar un parteneriat comercial, ci un fundament solid pentru consolidarea premiselor performanței. În plus, cu ocazia acestui nou contract, produsele cu însemnele Echipei Naționale vor fi disponibile în sucursalele Autoklass, aducând suporterii și mai aproape de tricolori. Acest lucru reprezintă o extindere a accesibilității și a prezentei noastre în comunitate, consolidând legăturile dintre suporteri și echipa națională”, a spus președintele FRF, Răzvan Burleanu.

“Avem ca obiectiv comun performanța, o performanță care trebuie să fie susținută și sustenabilă, iar alături de acest obiectiv avem și datoria de a investi în susținerea tinerilor, a copiilor în mod deosebit, copii de care va depinde, în mod sigur, viitorul țării noastre. Ne dorim ca împreună cu cei care fac lucruri pentru oameni să reușim să generăm schimbarea, să încurajăm copiii în direcția dezvoltării personale și în alegerea unui stil de viață sănătos, în care sportul să continue să aibă o componentă relevantă. Echipa condusă de Răzvan Burleanu a continuat să demonstreze că este posibil să trecem împreună de la declarații la fapte, mai ales prin prisma proiectelor de succes care au fost realizate și confirmate inclusiv în segmentele de vârstă U21 și U19, schimbând astfel destine și creând modele de viață pentru copiii noștri”, a declarat Daniel Grecu, director general Autoklass.

DESPRE AUTOKLASS
Grupul Autoklass este partener autorizat de vânzări și service Mercedes-Benz, smart, Honda și Hymer și deține o rețea de opt sucursale la nivel național, trei dintre acestea având sediul în București, iar celelalte cinci în Cluj, Ploiești, Constanța, Sibiu și Timișoara. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul auto, Autoklass este unul dintre partenerii autorizați Mercedes-Benz cu cea mai îndelungată experiență din Romania. De la vânzările auto la service și asistență post-vânzare, Autoklass rămâne partenerul de încredere pentru clienții care își doresc să beneficieze de soluții personalizate și profesionale, în orice context.