Federația Română de Fotbal, în parteneriat cu EURACTIV.ro, organizează workshopul Fotbal: O pasă strategică pentru un mediu sustenabil pe 8 februarie, de la ora 12:00, la Muzeul Sportului din București.

Evenimentul va reuni organizații și persoane care activează în lumea fotbalului, pentru a discuta nevoia de management eco-prietenos a evenimentelor de fotbal, prin activități care conduc la reducerea amprentei de carbon, pentru un mediu mai sănătos.

În discuție, vom pleca de la premisa că activitățille specifice fotbalului pot avea un impact mai bun asupra mediului, printr-o mai bună planificare, în timpul meciurilor și după; că fiecare participant la eveniment, de la echipe, la suporteri, furnizori de servicii, manageri de locații, administrație locală, joacă un rol responsabil în conservarea mediului.

Pentru a participa, te poți înscrie folosind acest formular. Datele cu caracter personal ale participanților vor fi folosite pentru buna organizare a evenimentului și pentru raportările în proiect.

Evenimentul este co-finanțat prin Programul LIFE TACKLE – Teaming up for A Conscious Kick for the Legacy of Environment.