Fanii prezenți la meciul dintre România și Bulgaria de marți, de la ora 21:30, pe Stadionul Steaua, s-au bucurat de o experiență memorabilă datorită partenerilor FRF: Penny, Bergenbier, Altex, Alexandrion și Autoklass.

Suporterii au primit cadouri, au interacționat cu Ronny, mascota echipei naționale, și au avut ocazia să își achiziționeze produse licențiate oficial cu Echipa Națională de la cele două puncte de vânzare din Arena Fanilor. De asemenea, fostul internațional, Marius Niculae a fost prezent alături de fani, s-a fotografiat cu aceștia și a oferit autografe.

Evenimentul a fost plin de activități distractive, inclusiv puncte de face-painting, jocuri variate precum FC24 pe PlayStation, photo 180 de grade, photobooth, biliard și darts cu mingea de fotbal, și foosball. În plus, suporterii echipei naționale au avut un colț special unde și-au testat șutul la poartă pe Nintendo Kinect și au câștigat premii, printre care și tricoul echipei naționale.

Atmosfera vibrantă din Arena Fanilor a fost animată de formația Los Platanos,un DJ și un MC, contribuind la o experiență de neuitat.

Suporterii se vor putea bucura de aceleași distracții și la meciul România – Liechtenstein, care va avea loc vineri, 7 iunie. Vă așteptăm să susțineți echipa națională și să participați la activitățile pregătite pentru voi!

Bilete sunt disponibile pe bilete.frf.ro și la casele de bilete de la stadionul Steaua.

Prețuri

  • Peluze (indiferent de inel) – 35 lei​
  • Tribune (indiferent de inel) – 60 lei​
  • VIP 400 lei