FOTO: Paul Ursachi / Sportpictures

“U” Olimpia Cluj, câștigătoarea ediției 2020-2021 a Ligii 1 Feminin, a primit astăzi trofeul de campioană a României pentru a zecea oară consecutiv.

Festivitatea de premiere a campioanei “U” Olimpia Cluj

Festivitatea de decernare a premiului de campioană a României a fost organizată pe Iclod Arena, la finalul meciului dintre Universitatea Olimpia Cluj și Fortuna Becicherecu Mic. Clujencele au bifat a 19-a victorie din acest sezon, după ce s-au impus în fața formației timișorene cu scorul de 3-1.

Pentru echipa campioană au marcat Carolina Țabur (7) și Ioana Bălăceanu (36, 69). Unicul gol al celor de la Fortuna Becicherecu Mic a fost semnat de Cosmina Dușa (70).

Trofeul a fost înmânat căpitanului de echipă, Ioana Bortan, de către directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, în timp ce medaliile au fost oferite de managerul departamentului de competiții FRF, Felix Grigore. Alături de aceștia, pe Iclod Arena s-au aflat și secretarul general adjunct, Gabi Bodescu, selecționerul primei reprezentative, Cristi Dulca, și primarul localității Iclod, Emil Pârțoc.

Felicitări clubului U Olimpia Cluj și întregului staff pentru performanța istorică obținută: 10 titluri consecutive de campioană a României!