În perioada 16-22 iulie, Departamentul de Scouting al FRF a organizat Turneul Speranțelor la CNF Mogoșoaia și Buftea, pentru generația de jucători născuți în 2008

Timp de o săptămână, peste 130 copii talentați, născuți în 2008, au fost monitorizați la Centrele Naționale de Fotbal Mogoșoaia și Buftea. La această acțiunie au participat 27 de copii din străinătate (Spania, Italia, Anglia, Elveția, Austria, SUA) și 106 de la cluburile din România.

“Este un turneu drag mie, pentru că este a 7-a tabără finală pe care o organizez. Sunt copii talentați, sunt copii care își doresc să reprezinte echipa națională. Mai departe este datoria noastră ca să-i îngrijim și să scoatem tot ce este mai bun din ei. Mi-aș dori ca la fiecare generație de la turneul speranțelor, să meargă cel puțin doi copii la echipa națională de seniori”, Ion Geolgău, managerul departamentului de scouting al FRF.

Cei mai buni 66 de copii, câte 6 pe post, vor face parte din lotul lărgit pentru alcătuirea viitoarei naționale Under 15 a României.