Cantonamentul selecționatei pregătite de Mirel Rădoi a ajuns la final. Aseară, la Benahavis, tricolorii au efectuat ultimul antrenament din această perioadă de pregătire. 

A fost ultima prezență pe teren sub comanda lui Mirel Rădoi în Spania, înainte de meciul cu Danemarca, selecționată formată din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 1998, adică echipa pe care o vom întâlni și în preliminariile pentru Euro 2021.

Partida se va desfășura la Marbella Football Center, luni, 25 martie, la ora 19.00, ora României, și va fi transmisă în direct de TVR 1, dar și pe canalul de Youtube FRF TV și pe pagina de Facebook a echipei naționale.

În timp ce Mirel Rădoi a lucrat cu jucătorii de câmp tactic, antrenorul cu portarii, Eugen Anghel, s-a ocupat de Ionuț Radu, Cătălin Căbuz și Andrei Vlad.

Fără Ionuț Radu

Conform planului inițial, căpitanul Ionuț Radu nu se va afla în lotul pentru meciul din această seară. El se va întoarce la club pe parcursul acestei zile, selecționerul Mirel Rădoi dorind să îi vadă la lucru și pe ceilalți doi goalkeeperi din lot: Cătălin Căbuz și Andrei Vlad.

Acesta este ultimul test premergător Campionatului European din iunie, ce va fi găzduit de Italia și San Marino. Danemarca este și ea calificată la EURO 2019.

LOTUL PENTRU CANTONAMENTUL DIN SPANIA

Portari: Andrei Ionuț Radu (Genoa FC/Italia), Cătălin Căbuz (FC Hermannstandt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundași: Mihai Butean (AFC Astra), Deian Sorescu (FC Dinamo), Alexandru Pașcanu (Leicester/Anglia), Ricardo Grigore (FC Dinamo), Adrian Rus (Sepsi Sf. Gheorghe), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan  (Sepsi Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocași: Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Dragoș Nedelcu (FCSB), Lorand Fulop (FC Botoșani), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Florinel Coman (FCSB), Carlo Casap (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Valentin Gheorghe (AFC Astra), Stephan Drăghici (U Craiova 1948 CS)

Atacanți: Denis Drăguș (FC Viitorul), Andrei Sîntean (Sepsi OSK), Alexandru Tudorie (FC Voluntari)

Reprezentativa de tineret a României va fi una dintre cele 12 reprezentative prezente la EURO 2019, în Italia. Adversarii tricolorilor din Spania sunt de asemenea calificați la turneul final care va debuta pe 16 iunie.

Biletele pentru turneu final pot fi achiziționate de pe platforma romanianfans.vivaticket.it.

GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria
GRUPA C: Anglia, Franța, România, Croația

Programul grupei C:
18 iunie 2019: România – Croația (San Marino, 19:30*), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00)
*Ora României

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 orașe din Italia și în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câștigătoarele și cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.