În perioada 1-3 martie, Federația Română de Fotbal a organizat trei ateliere sub umbrela evenimentului Repriza de Joacă, la care au participat fete de la școlile din Buftea, Mogoșoaia și Chitila.

Fetițele s-au jucat alături de antrenoarele care pregătesc și naționalele de junioare, în cadrul unor ateliere în care și-au putut testa viteza, agilitatea, cooperarea și forța.

La final, toate participantele au primit premii din partea PENNY, dar și informații despre cluburile de fotbal aflate în apropiere. Peste 300 de fete au fost prezente la evenimentele din cele trei zile.

Unul dintre obiectivele acestei ediții Repriza de Joacă a fost de a promova meciurile pe care naționala feminină U17 le va juca la Buftea în perioada 8-14 martie, pentru calificarea la Campionatul European de anul acesta.

Programul junioarelor

 8 martie 2023 
ora 16:00: Cehia – România, în direct pe www.frf.tv 

 11 martie 2023 
ora 16:00: Polonia- România, în direct pe www.frf.tv 

 14 martie 2023 
ora 16:00: România – Estonia, în direct pe www.frf.tv 

Repriza de Joacă este un concept prin care FRF își propune să introducă fetele în lumea fotbalului, într-o manieră distractivă și atractivă, prin participarea la patru ateliere în care își pot dezvolta diverse abilități: viteză, forță, coordonare și agilitate! Ediția organizată în parcul Herăstrău a fost prima din această serie, care își propune să ajungă în orașele mari din România.