Căpitanul naționalei feminine, Florentina Olar, a încheiat sezonul în Danemarca cu un nou trofeu! FC Nordsjaelland s-a impus în finala Cupei Danemarcei la finalul acestei săptămâni, 1-0 împotriva formației FC Thy-ThistedQ.

În urma acestui rezultat, formația daneză și-a asigurat primul trofeu din istoria clubului la secțiunea de fotbal feminin. În drumul spre finală, FC Nordsjaelland a reușit să treacă de Brøndby (sferturi de finală) și Fortuna Hjørring (semifinale). Este pentru prima dată în ultimii 17 ani când niciunul dintre cele două cluburi nu ajunge în finala Cupei Danemarcei la fotbal feminin!

Florentina Olar alături de soțul său Rareș și fiul său, Patrick

Îmi doream foarte mult să închei sezonul cu un trofeu! A fost un an diferit față de altele, însă deși suntem o echipă tânără, am reușit să câștigăm primul trofeu din istoria clubului!”, a declarat Florentina.

După încheierea sezonului, pentru Flori urmează două săptămâni de vacanță în care vrea să se odihnească și să se bucure de familie. ”Am așteptat cu nerăbdare vacanța. Deși pandemia nu ne-a lăsat să ne desfășurăm activitatea în totalitate, am avut un program destul de încărcat. Patrick s-a asigurat că nu voi avea niciun moment de relaxare, m-a ținut în “priză”, apoi am reluat meciurile și a fost destul de solicitant. Urmează 2 săptămâni de vacanță de care vreau să mă bucur din plin alături de familie și să mă odihnesc atât fizic, cât și psihic. Pe 8 august este programat primul meci din campionat și trebuie să fiu pregătită pentru a ataca un nou titlu în Danemarca”, a încheiat optimistă Florentina Olar.