Stadioul Francisc von Neuman din Arad găzduiește ediția din acest an a finalei Cupei României la fotbal feminin cu spectatori în tribune. 

Începând de astăzi, puteți achiziționa online, pe bilete.frf.ro, tichete pentru acest joc. În faza finală se vor întâlni Heniu Prundu Bârgăului, vicecampioana României, și Universitatea Olimpia Cluj, campioana en-titre.

Prețul unic al unui bilet este de 10 RON. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în stadion, însă și datele acestora trebuie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion se face doar în baza unui bilet valabil nominal!

Pentru a respecta condițiile prevăzute în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății nr. 310/708/2021 privind prezența spectatorilor, procedura de achiziționare a biletelor include mai mulți pași enumerați mai jos.

În primul rând, la acest joc pot asista doar:

 • Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
 • Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
 • Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. Testele se vor efectua doar în laboratoarele autorizate de Ministerul Sănătății!

Regulament achiziție bilete

 1. Biletele se vând exclusiv online, pe site-ul bilete.frf.roSpectatorii se pot prezenta la stadion fie cu biletul printat, fie cu documentul digital de pe telefon.
 2. Accesezi evenimentul pe site-ul bilete.frf.ro, îți selectezi locurile (maximum 4 pentru o comandă) și tipul biletului ( adult/copil ). Se completează datele fiecărei persoane care va participa la meci (nume, prenume, CNP), nu doar ale utilizatorului care plasează comanda.
 3. Biletele sunt nominale și netransmisibile. După introducerea datelor, se achită suma aferentă comenzii, iar cumpărătorul primește pe e-mail câte un link separat de e-ticket pentru fiecare persoană înscrisă. Ex: Dacă au fost achiziționate 3 bilete adulți și un bilet copil sub 14 ani, cumpărătorul va plăti doar valoarea biletelor pentru adulți și va primi 4 link-uri distincte de bilete nominale.

 4. În momentul accesării link-urilor, biletul va fi activat doar după ce cumpărătorul bifează că își asumă, conform legislației în vigoare, că va respecta regulile de acces la evenimentele sportive din România și după ce va alege una dintre următoarele variante:
 • Este vaccinat împotriva SARS-CoV-2
 • Se va prezenta cu un test negativ RT-PCR.
 • Se va prezenta cu un test negativ rapid antigen.
 1. Responsabilitatea autenticității dovezilor medicale revine fiecărui solicitant de bilete. În acest sens va bifa că a luat la cunoștință de implicațiile falsului în declarații și ale zădărnicirii bolilor.
 2. Totodată, solicitantul de bilete își va da acordul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate de autoritățile competente în vederea analizării concluziilor evenimentului la care a participat.
 3. Biletele nu pot fi achiziționate fără consimțământul explicit acordat la punctele 5 și 6. Prin achiziționarea de bilete, persoanele își dau acordul privind Regulamentul de participare FRF.