Programată inițial la Craiova, finala Cupei României sezonul 2019/2020 va avea loc la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”.

Comitetul de Urgență al FRF a decis schimbarea locului de desfășurare pentru ultimul act al Cupei României. Meciul e programat pe 22 iulie, iar ora de start va fi stabilită ulterior.

Dorința de a oferi finalistelor, oricare ar fi acestea, posibilitatea unor deplasări mai scurte pentru partidă a contat în luarea deciziei de mutare a partidei.

Miercuri și joi aflăm finalistele

Program retur semifinale

8 iulie, ora 20:00 FCSB – Dinamo (3-0 în tur)

9 iulie, ora 20:00 CSM Politehnica Iași – Sepsi OSK Sf. Gheorghe (1-5 în tur)

CONCURS! Cupa vine la tine! Gloriile fotbalului aduc trofeul la tine acasă!

E momentul tău, SUPORTERUL care a fost pe stadioane la marile finale, privind trofeul din depărtare, cu pasiunea lui inegalabilă, dar fără să îl atingă vreodată. SUPORTERUL care visează la prima finală din viață! CUPA VINE LA TINE!

În perioada 6-10 iulie 2020, scrie-ne AICI povestea ta legată de Cupa României, cea mai frumoasă amintire, cum ai trăit din tribune sau de acasă, alături de cei dragi, un episod emoționant din povestea competiției sau cât de mult ți-ai fi dorit să fii pe stadion la finala din acest an.

Echipa FRF împreună cu sponsorii Cupei României vor alege cele mai impresionante povești și vom contacta autorii lor începând din 10 iulie. Apoi, un ambasador din rândul gloriilor pe care le admiri îți va aduce Cupa acasă și îți va dărui mingea finalei din acest an!

→ Înscrie-te în CONCURS aici!