Echipa feminină de ligă secundă Navobi Iași continuă să se întărească, pentru a nu avea emoții legate de promovarea în elită. După ce a readus la Iași mai multe jucătoare experimentate, care au mai evoluat la Navobi în perioada de glorie a clubului, oficialii ieșeni au completat lotul, recent, cu o jucătoare venită din Spania.

Este vorba de Agulla Fernandez Carolina, o tânără în vârstă de 21 de ani, din Spania, care a evoluat până acum în prima ligă de futsal din țara sa. Aceasta a venit la Iași cu o bursă Erasmus, la Facultatea de Educație Fizică și Sport și a fost cooptată în lot de către staff-ul lui Navobi.

”Carolina a jucat futsal în prima ligă din Spania, este extrem de tehnică și ne bucurăm să o avem în echipă, cu siguranță va aduce un plus în jocul nostru. Evoluează în linia mediană, mijlocaș central ofensiv, un număr 10, este o jucătoare cu execuții de top. Ea a venit la facultate la Iași, iar câteva dintre jucătoarele noastre care sunt studente la Facultatea de Educație Fizică și Sport au remarcat-o la un meci de fotbal și au îndrumat-o spre noi”, a declarat pentru site-ul frf.ro managerul echipei Navobi Iași, Adrian Ambrosie.

Navobi a avut un start perfect în acest sezon al ligii secunde de fotbal feminin, cu cinci victorii în primele cinci etape, formația ieșeană fiind pe primul loc în seria I, cu 15 puncte.

Articol de Narcis Pohoață (IAȘI)