Naționala feminină revine acasă, pe stadionul din cadrul complexului CSN ”Arcul de Triumf”, pentru cel de-al treilea joc din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European de Fotbal Feminin din 2025.

Tricolorele vor disputa două jocuri în compania selecționatei Bulgariei la sfârșitul lunii mai, primul joc fiind cel de pe teren propriu, programat vineri, 31 mai, de la ora 19:00, pe stadionul ”Arcul de Triumf!”

Ulterior, delegația naționalei feminine se va deplasa în Bulgaria, la Sofia, unde este programat celălalt meci al lunii, pe 4 iunie, ora 19:00.

BILETE DISPONIBILE AICI!

Începând de vineri, 17 mai, biletele pentru partida de acasă sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.

Acces gratuit pe stadion pentru copiii sub 14 ani! 

Prețul unui bilet este de 10 lei în tribune și 50 lei în sectorul VIP. Acestea vor putea fi achiziționate și în ziua meciului, începând cu ora 12:00, de la casieria stadionului.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în toate zonele stadionului, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.