Internaționalul român de origine braziliană Felipe Pinto Viana de Oliveira, alias Felipe Mancha, va evolua din sezonul viitor la echipa spaniolă Jaén FS, una dintre forțele futsalului spaniol.

Felipe Mancha, 27 de ani, s-a remarcat în Liga I la Informatica Timișoara, iar în urmă cu trei ani a primit cetățenia română. După două experiențe în Italia, la Napoli și Feldi Eboli, Felipe face un pas înainte în cariera sa.

Jaén Fútbol Sala, cunoscută și sub titulatura de Jaén Paraíso Interior, este o echipă profesionistă de futsal înființată în 1987. Semifinalistă a play-off-ului primei ligi spaniole de futsal două sezoane consecutiv, 2017-2018 și 2018-2019, Jaén FS a pierdut în acest an în sferturile de finală în fața viitoarei campioane Inter Movistar.

„Jaén Paraíso Interior FS este un club minunat, care luptă întotdeauna pentru trofee și are cei mai pasionați fani din Spania. Voi lupta din greu pentru a mă ridica la nivelul așteptărilor. Nu îi cunosc pe ceilalți jucători brazilieni din echipă, dar știu că sunt jucători grozavi și va fi o plăcere să joc alături de ei, ca în cazul tuturor jucătorilor de la Jaén. Sunt la prima experiență în Spania. Este cea mai bună ligă din lume, unde cei mai buni jucători vor să joace”, a declarat internaționalul român Felipe Oliveira pentru site-ul oficial al clubului Jaén FS.

Articol de Adi Dobre