© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Federația Română de Fotbal a organizat sâmbătă, 5 noiembrie, un eveniment de promovare a fotbalului feminin în parcul Herăstrău din București!

Evenimentul a adunat peste 200 de copii care s-au jucat și distrat la atelierele de fotbal pregătite de antrenoarele și jucătoarele de la loturile naționale. În final, toți participanții au fost premiați de către selecționerul naționalei feminine, Cristian Dulca, și RONNY, mascota care susține echipele naționale ale României.

Toți participanții au primit și invitații la partida amicală dintre România și Cehia, care va avea loc pe 15 noiembrie, de la ora 18:15, pe stadionul ”Arcul de Triumf” din București! Biletele pentru meci sunt disponibile și pe bilete.frf.ro!

M-am bucurat foarte mult să văd un număr atât de mare de fete la evenimentul de astăzi și sper să ne revedem cu toate pe 15 noiembrie, pe ”Arcul de Triumf. Apreciez inițiativa FRF de a promova fotbalul feminin către toate fetele, și cred că participarea la evenimentul de astăzi a demonstrat că s-a creat o emulație în jurul fotbalului feminin și din ce în ce mai multe fete se îndreaptă spre această ramură. Am avut participante care chiar mi-au transmis că într-o bună zi le voi antrena la echipa națională 😊”, a declarat selecționerul naționalei feminine, Cristian Dulca.

”Repriza de Joacă” este un concept prin care FRF își propune să introducă fetele în lumea fotbalului, într-o manieră distractivă și atractivă, prin participarea la patru ateliere în care își pot dezvolta diverse abilități: viteză, forță, coordonare și agilitate! Ediția organizată în parcul Herăstrău a fost prima din această serie, care își propune să ajungă în orașele mari din România.