Fabio Vieira (Portugalia) e unul dintre jucătorii pe care i-am putea vedea în România / Foto: Agerpres

UEFA Under 21 Championship e găzduit de România și Georgia, țara noastră organizând partide la Cluj-Napoca și București.

Diseară, cu începere de la ora 19:00, Ateneul Român din București va găzdui tragerea la sorți a grupelor turneului final UEFA Under 21 Championship, la care naționala noastră e calificată din postura de țară gazdă (evenimentul poate fi urmărit în direct pe TVR). Turneul final are loc anul viitor în perioada 21 iunie – 8 iulie 2023

Suporterii care se înscriu până marți, ora 17:00, adică până la tragerea la sorți a grupelor de pe 18 octombrie, vor fi primii care vor putea cumpăra bilete la meciurile Euro Under 21 2023 ce se joacă în România la București și la Cluj, urmând a avea o perioadă în care doar ei pot achiziționa bilete, la maximum 45 lei/ bilet!

Înscrie-te acum!

În avancronica evenimentului de gală, descoperim o parte dintre fotbaliștii U21, deja staruri mondiale, care ar putea fi prezenți, cu șanse mari, anul viitor pe stadioanele din Cluj-Napoca și București! La EURO de anul viitor pot participa fotbaliși născuți începând cu 1 ianuarie 2000.

Wesley Fofana (Chelsea) – Franța

  • Fundașul de 21 de ani a fost cumpărat în această vară de londonezi, de la Leicester, cu peste 80 de milioane de euro! Fofana a jucat în finalul campaniei de calificare pentru Franța U21, dar și în cele două amicale ale reprezentativei disputate luna trecută.

Anthony Gordon (Everton) – Anglia

  • Cotat la 40 milioane euro, mijlocașul echipei din Liverpool a contribuit cu 4 goluri și o pasă de gol în preliminarii pentru Anglia U21, fiind pe teren și în ultimele două partide amicale disputate de reprezentativă în septembrie, cu Italia și Germania.

Nico Gonzalez (Valencia) – Spania

  • Produs al Barcelonei, împrumutat în acest sezon de La Liga spre clubul valencian, Nico e cotat la 20 milioane de euro. Mijlocașul a fost prezent pe teren în campania de calificare pentru Spania U21, jucând inclusiv în amicalul cu România de luna trecută.

Fabio Vieira (Arsenal) – Portugalia

  • Cel mai bun fotbalist al ultimei ediții EURO U21 este eligibil și pentru turneul găzduit de România și Georgia! Mijlocașul creativ de 30 milioane euro a fost transferat în această vară de londonezi de la FC Porto și se anunță unul din fotbaliștii de top ai fotbalului mondial.

Fabio Miretti (Juventus) – Italia

  • Deși are doar 19 ani, mijlocașul torinezilor cotat la 15 milioane de euro a intrat deja în circuitul naționalei U21 și a disputat chiar partide în 2022, atât în campania de calificare, fiind titular inclusiv în amicalul de luna trecută cu Anglia U21.

Romeo Lavia (Southampton) – Belgia

  • Deși are numai 18 ani, închizătorul a debutat deja în acest an pentru Belgia U21, în preliminariile turneului final european. Cotat la 25 milioane euro, a semnat în această vară cu Southampton pentru 12,3 milioane euro, părăsind Manchester City.

Înscrie-te acum ca să poți cumpăra bilete în avans la cele mai tari meciuri.
Perioada de înscriere înainte de tragerea la sorți pentru achiziționarea de bilete #U21Euro 2023 s-a încheiat pe 18 octombrie. Astfel, suporterii înscriși până la această dată vor fi primii care își vor cumpăra biletele.

Având în vedere numărul mare de înscrieri, am creat și o a doua perioadă de vânzare în avans.

Astfel, suporterii care se înscriu pe site-ul turneului până pe 9 februarie inclusiv, vor putea achiziționa bilete la meciurile #U21Euro 2023 înainte de deschiderea vânzării publice, putând astfel să obțină locurile dorite la cele mai tari meciuri la maximum 45 lei/bilet!

În plus, dacă te înscrii până pe 9 februarie, poți participa la tragerea la sorți pentru anumite pachete de bilete, vezi detalii în linkul de înscriere.

Înscrie-te acum!