LPS Suceava și Colegiul Tehnic „Petru Poni” din Roman au câștigat faza regională a ONSȘ – Cupa „Împreună Suntem Fotbal” (ISF), desfășurată sâmbătă, 22 aprilie, la Vaslui.

LPS Suceava a câștigat etapa zonală la băieți, după ce a învins în finala mare pe LPS Vaslui, scor 4-0, iar Colegiul Tehnic „Petru Poni” din Roman este câștigătoarea regională la fete, după ce s-a impus în finala mare contra echipei Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt” Vorona, județul Botoșani, scor 3-2. În finala mică de la băieți, LPS Botoșani s-a impus cu scorul de 8-1 în fața echipei Liceului Economic „Alexandru Ioan Cuza” din Piatra Neamț.

La fete, pe locul 3 s-a clasat Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iași, care a câștigat finala mică, scor 4-0, cu Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din Bacău. Organizatorii, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui și Federația Română de Fotbal, cu sprijinul Direcției Județene de Sport și Tineret Vaslui, au oferit o serie de premii individuale.

La fete, cel mai bun portar a fost Ramona Beleur, de la Colegiul Tehnic „Petru Poni” din Roman. Cea mai tehnică jucătoare a fost Bianca Popa, de la Colegiul Tehnic „Petru Poni” din Roman, iar golgheterul competiției a fost Daria Grădinaru, de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iași.

La băieți, trofeul pentru cel mai bun portar a fost atribuit lui Alex Apetrei, de la LPS Suceava. Cel mai tehnic jucător a fost Narcis Cosmin Ilaș, de la LPS Botoșani, echipă care a dat și golgheterul turneului, prin Ștefan Denis Șerban.

La Vaslui au fost prezente cele 12 echipe campioane județene din Neamț, Vaslui, Bacău, Suceava, Botoșani și Iași, fete și băieți U16. Întrecerea a fost găzduită de terenurile sintetice din baza sportivă a LPS Vaslui și CS Viitorul Vaslui, și a fost una disputată, cu meciuri spectaculoase și multe goluri. Organizatorii au fost sprijiniți de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui, Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui, Primăria Vaslui și Consiliul Județean Vaslui.

Articol de Cristian LAPA (VASLUI)