Naționala de futsal a România va disputa în acest week-end la Bistrița două meciuri de verificare în compania selecționatei similare a Ucrainei. Meciurile vor putea fi urmărite pe FRF TV.

Vor fi primele meciuri pentru Endre Kacso, noul selecționer al primei noastre reprezentative.

„Sunt zece jucători noi la echipa națională. Demarăm așadar o primă etapă de reconstrucție, de întinerire al primei reprezentative a României, o etapă obligatorie. Nu va fi o misiune ușoară, asta e clar, o știe toată lumea, dar reconstrucția echipei naționale trebuie făcută, iar noi ne vom asuma această misiune. Avem jucători tineri valoroși, ambițioși. Ceea ce depinde de noi, cei din staff, vom face, dar reușita echipei naționale depinde în mare măsură și de ei, de jucători. Întâlnim un adversar, Ucraina, devenit deja tradițional, un adversar împotriva căruia putem vedea exact unde suntem, ce potențial avem”, a spus Endre Kacso, selecționerul naționalei de futsal a României.

Iată lotul convocat de Endre Kacso pentru „dubla” de verificare cu Ucraina:

Portari: Andrei Dinicuță (Autobergamo Deva), Teodor Lungu (CFR Timișoara), Andrei Grigoraș (FK Odorheiu Secuiesc)

Jucători de câmp: Kedei Barna, Balint Andor, Balazsi Attila (toți trei de la FK Odorhieu Secuiesc), Daniel Duda (Futsal Giorgione), George lepădatu (ASD Active Network), Adrian Pânzaru, Iszlai Richard, Kusmodi Tamas (toți trei de la Autobergamo Deva), Paulo Ferreira (Cardoso), Manya Szabolcs, Hadnagy Istvan (ambii de la Kecskemet), Octavian Cireș, Robert Crișan (ambii de la CS United Galați)

Articol de Adi Dobre