Foto: UEFA

Concursul “Tu faci tricoul naționalei” a ajuns la faza finală, cea în care au intrat cinci dintre designerii care s-au înscris în concurs.

Sorin Bărbulescu, Florin Buzea, Cătălin Marian, Adrian Ivașcu și Vladi Păunescu sunt cei cinci ale căror creații au rămas în cursa finală. Marele câștigător va fi anunțat pe 20 octombrie!

Suporterii cu talent creativ și competențe de design au avut termen până vineri, 4 octombrie, să trimită modelul de echipament pe care-l propun pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo din vara anului viitor.

Astfel, s-au înscris în concurs aproape 100 de creatori români. Propunerile primite au fost analizate de o comisie, care a decis 5 top design-uri pentru faza finală!

Componența Comisiei:

Horia Brenciu  – artist
Vlad Munteanu – Manager operațional al loturilor naționale în cadrul FRF
Romeo Bănică – Manager Marketing FRF
Cătălin Popescu – Manager Media FRF
Alfonso Flores – Head of International Sponsorship Joma

FRF și-a dorit să implice suporterii naționalei în procesul de realizare a echipamentului de joc. În spiritul mesajului din sloganul echipelor reprezentative, “Luptăm Împreună!”, ne dorim ca fanii să fie cu adevărat parte integrantă a marii familii tricolore.

Persoana desemnată câștigătoare a concursului de design va primi un premiu în valoare de 1.000 de EURO, constând în produse Joma.