Startul returului în play-off-ul Ligii 1 Feminin programează întâlnirea decisivă dintre Heniu Prundu Bârgăului și actuala campioană, U Olimpia Cluj!

Aflată la un punct în spatele U Olimpiei Cluj după victoria de sâmbătă, 23 aprilie, scor 4-0, cu Politehnica Timișoara, formația bistrițeană îți dorește un spectacol fotbalistic pe ”Bârgău Arena”.

Meciul se vede în direct pe PRO ARENA și FRF TV! 

După finala Cupei României din 2021, transmisă în direct pe Digi Sport, derby-ul dintre Heniu și Olimpia se va vedea în direct pe PRO ARENA sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 14:00! De asemenea, partida va putea fi urmărită și în direct pe FRF TV și Liga Feminină!

Alin Cioban – „U” Olimpia: „Nimeni nu se gândește la altceva decât la victorie”

Este un meci decisiv. Cine va câștiga această bătălie, va fi, în proporție de 99 la sută, campioană”, este convins Alin Cioban, președintele echipei „U” Olimpia Cluj, formația care domină competiția internă de mai bine de un deceniu. „Dacă ținem cont de ultimele rezultate, fetele de la Heniu Prundu Bârgăului au un ascendent moral față de fetele noastre și vor fi foarte motivate sâmbătă. Același entuziasm însă îl simt și în tabăra noastră. Noi vrem să ne apărăm coroana și tradiția! Vă spun sincer că așteptăm cu toții cu entuziasm acest joc. Ne-am dori din suflet să fie cât mai multe astfel de partide în Liga 1. Va fi un meci în care jucătoarele celor două formații vor da totul, vor dori să își arate valoarea. Echipa noastră are două variante, egalul și victoria. Nimeni nu se gândește la altceva decât la victorie. La un asemenea meci nu ai cum să vânezi remiza. Din păcate, în meciul de la Prundu Bârgăului nu va putea evolua Sonia Bumbar, accidentată grav. Fetele vor juca și pentru ea sâmbătă”, a mai punctat Alin Cioban.

George Ruscă – Heniu: „Cu toții suntem hotărâți să dăm totul pentru o victorie”

La aproape un deceniu de la înființare, echipa feminină de fotbal Heniu Prundu Bârgăului e foarte aproape de o mare performanță, cucerirea titlului de campioană. Heniu a devenit în ultimii ani una dintre marile rivale ale echipei „U” Olimpia Cluj. Cele două au oferit anul trecut un meci de poveste în finala Cupei României, câștigată în prelungiri de „U” Olimpia Cluj. În acest sezon, Heniu și „U” Olimpia s-au întâlnit de două ori, de fiecare dată la Iclod, fieful grupării clujene. A fost 4-0 pentru clujence în sezonul regular (etapa a VII-a, 13 octombrie 2021) și 1-1 în play-off (etapa I, 6 martie 2022).

Avem emoții pentru că suntem conștienți de faptul că acesta este cel mai important meci din istoria echipei Heniu Prundu Bârgăului”, a spus George Ruscău, președintele grupării bistrițene, care a continuat: „Cu toții suntem hotărâți să dăm totul pentru o victorie care ne-ar apropia de un titlu la care nu știu câți au visat! Fetele sunt foarte motivate, mai ales în urma ultimelor rezultatelor. Sunt hotărâte să scrie istorie. Pe noi doar victoria ne avantajează. În cazul în care meciul se va încheia la egalitate va trebui să așteptăm încă un pas greșit al Clujului până la final, dar e puțin probabil ca vreo echipă să o învingă. În proporție de peste 90 de procente, titlul se va juca sâmbătă pe stadionul nostru, un stadion care va fi neîncăpător. Va trebui ca, dincolo de meci, să ne organizăm foarte bine la toate capitolele. Vrem să arătăm și de această dată că suntem un club profesionist”.

Iată cum arată clasamentul după încheierea celor 5 etape din play-off/play-out!