oto: Facebook / Club Sportiv United Galati

Liga I la futsal programează în acest week-end meciurile etapei a XI-a, a patra a returului, o etapă dominată de confruntarea de la Timișoara dintre CFR și Autobergamo Deva.

Startul rundei se va da sâmbătă, la ora 11.00, la Focșani, acolo unde nou-promovata Sportul Ciorăști va primi vizita vicecampioanei CS United Galați. În tur, pe malul Dunării, CS United s-a impus cu scorul de 9-3. Trupa pregătită de Florin Ignat are parte de un final de an foarte dificil. După meciul de la Focșani, în care pornește ca favorită, CS United Galați va întâlni, în ordine, CFR Timișoara – acasă, Luceafărul Buzău – în deplasare și FK Odorheiu Secuiesc – acasă.

Sportul Ciorăști va sta în runda următoare. În cele două meciuri rămase până la sfârșitul sezonului regular, gruparea vrânceană va da piept cu CFR Timișoara – în deplasare și Luceafărul Buzău – acasă.

Derby-ul acestei etape se va juca tot sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 13.00, în Banat, acolo unde se vor confrunta CFR Timișoara și Autobergamo Deva. Gazdele vin după patru victorii consecutive, ultimul eșec fiind înregistrat în etapa a V-a, atunci când trupa pregătită de Robert Lupu a pierdu la limită, pe teren propriu, în fața vicecampioanei CS United Galați.

Autobergamo Deva este singura echipă neînvinsă în actualul sezon al Ligii I și vine la Timișoara din postura de lider, după victoria cu CFF Clujana Cluj, scor 15-2, meci contând pentru etapa a XIV-a, dar jucat în avans.

În tur, la Deva, Autobergamo s-a impus cu scorul de 2-1.

Duminică, 28 noiembrie, de la ora 16.00, Luceafărul Buzău va primi vizita formației CFF Clujana Cluj în epilogul etapei. În tur, buzoienii s-au impus cu 9-3.

Etapa a XI-a:

Sâmbătă, 27 noiembrie, ora 11:00

Clubul Sportiv Local Sportul Ciorăști – CS United Galați, ora 11:00

CSF CFR 1933 Timișoara – Autobergamo Deva, ora 13:00 LIVE DIGI SPORT 3

Luceafarul Buzău – CFF Clujana Cluj, ora 16:00

  • echipa FK Odorheiu Secuiesc stă în această etapă

Articol de Adi Dobre