Departamentul Scouting al FRF, condus de Ion Geolgău, i-a reunit pe toți referenții zonali pentru o acțiune care a avut scopul de a perfecționa procesul de identificare a tinerelor talente din România.

În perioada 27-28 septembrie, referenții zonali din toată țara au participat la o întâlnire condusă de Ion Geolgău, managerul departamentului de scouting al FRF. După primele discuții la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, toți participanții la eveniment au mers să urmărească din tribune partida decisivă a naționalei U19 la turneul de calificare la EURO 2023. Sub privirile referenților zonali, tricolorii conduși de Alexandru Pelici s-au impus în fața Austriei, 2-0, și și-au asigurat locul la Turul de Elită.

A doua componentă a întâlnirii referenților a fost reprezentată de un curs desfășurat la sediul FRF în care, printre altele, au fost prezentate informații și bune practici despre organizarea activității de identificare a talentelor, informații despre crearea profilului jucătorilor și despre monitorizarea eficientă a acestora.