În perioada 1-5 septembrie, suporterii echipei naționale au votat în aplicația Fan Arena by FRF tricolorul lunii august, ca urmare a evoluțiilor la echipele din club.

Au fost nominalizați 4 fotbaliști, iată clasamentul final, cu Denis Alibec, câștigător al trofeului:

1. Denis Alibec 34,3% (10 puncte*)
2. Florinel Coman 29% (6 puncte)
3. Darius Olaru 23,6% (3 puncte)
4. Nicolae Stanciu 13,1%

* puncte contabilizate în clasamentul ”tricolorul anului”

Câștigătorii trofeului în precedentele luni sunt: Răzvan Marin (ianuarie), Adrian Mazilu (februarie), Nicolae Stanciu (martie), Florinel Coman (aprilie și iulie), Louis Munteanu (mai), Valentin Mihăilă (iunie).

Avem un câștigător și în rândul suporterilor care au votat tricolorul lunii august. În urma tragerii la sorți de miercuri, 6 septembrie, Miruna Nidelcu a fost desemnată câștigătoare a premiului de etapă (trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă, în valoare de 1.000 RON). Câștigătoarea va fi contactată prin e-mail pentru a afla cum poate intra în posesia premiului.


Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și, la final de 2023, alege golul anului! De fiecare dată punctezi în clasamentul final ”Suporterii anului”. MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

  • Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă;
  • Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor;
  • La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.