Astăzi, la Ambasada României din Spania, la Madrid, a avut loc o întâlnire între delegația Federației Române de Fotbal (FRF) și reprezentanții diplomatici români din țara iberică.

Participanții au discutat despre modalitățile prin care FRF poate să sprijine comunitatea românească din Spania și să identifice și să susțină tinerele talente române care practică fotbalul în această țară.

Delegația FRF, condusă de președintele FRF, Răzvan Burleanu, a inclus și directorul tehnic Mihai Stoichiță, secretarul general Radu Vișan, secretarul general-adjunct Gabriel Bodescu, directorul departamentului de scouting Ion Geolgău și Miodrag Belodedici, membru în Comisia Tehnică a FRF. Pe de altă parte, reprezentanții Ambasadei României la Madrid, inclusiv Raluca Mihăilă, însărcinat cu afaceri a.i., consulul general Tiberiu Trifan și ministru consilier Laviniu Enii, au participat la întâlnire din partea gazdelor.

Principalele teme discutate au inclus modalitățile prin care FRF poate să interacționeze mai eficient cu comunitatea românească din Spania, precum și sprijinul pe care cele 8 consulate românești din Spania îl pot oferi pentru activitățile de descoperire de talente desfășurate de FRF. De asemenea, a fost subliniată importanța acordată de FRF tinerilor români din diaspora și dorința de a-i atrage pe aceștia să reprezinte loturile naționale ale României.

Această întâlnire subliniază angajamentul ambelor părți de a sprijini comunitatea românească din Spania și de a identifica și promova talentele tinere din fotbalul românesc.