Săptămână excelentă pentru arbitrajul românesc, care va fi reprezentat de trei brigăzi de arbitri în competițiile continentale inter-cluburi! După delegarea lui Istvan Kovacs în Champions League, alte două echipe de arbitri vor oficia în Europa League, respectiv Conference League.

Astfel, la meciul din Grupa G a Europa League, dintre FC Nantes (Franța) și Freiburg (Germania), la centru se va afla Horațiu Feșnic, care va fi ajutat la linii de Valentin Avram și Alexandru Cerei, al patrulea oficial fiind Sebastian Colţescu.

În camera VAR vor fi Michael Fabbri (Italia) și Ovidiu Haţegan (România), observator pentru arbitri va fi Joao Ferreira (Portugalia), iar delegat din partea UEFA a fost desemnat Peter Lundstrom (Finlanda).

Meciul se dispută joi, 13 octombrie, de la ora 19:45 (ora României) pe pe Stade de la Beaujoire din Nantes.

Și la partida dintre Vaduz (Liechtenstein) și Dnipro (Ucraina), din Grupa E a Conference League, va fi tot o brigadă de arbitri din țara noastră; Marian Alexandru Barbu va fi la centru și îi va avea ca arbitri asistenți pe Mircea Cristian Orbuleț și Imre Laszlo Bucsi, arbitru de rezervă fiind Lucian Rusandu.

Elmir Pilav (Bosnia și Herțegovina) a fost desemnat observator pentru arbitri, iar delegat UEFA va fi Ronit Glasman (Israel).

Vaduz și Dnipro joacă tot joi, 13 octombrie, de la ora 22:00, iar meciul va avea loc pe Rheinpark Stadion din Vaduz.

Articol de Daniel Lazăr