Foto: Sport Pictures

Meciurile din sezonul 2022-2023 al Ligii Campionilor la fotbal încep săptămâna viitoare, cu partidele din primul tur preliminar, la care forul european a delegat și o brigadă de arbitri din România.

Meciul dintre The New Saints FC (Țara Galilor) și Linfield FC (Irlanda de Nord), care va avea loc marți, 5 iulie, la Oswestry, pe Park Hall Stadium, va fi condus de Andrei Florin Chivulete, ajutat de arbitrii asistenți Sebastian Eugen Gheorghe și Andrei Gabriel Constantinescu, rezervă fiind Horațiu Mircea Feșnic. Observator din partea UEFA va fi Jens Larsen (Danemarca), iar delegat de joc a fost desemnat Kari Iuell (Norvegia).

Tot marți va debuta în Liga Campionilor și campioana României, CFR Cluj, care va juca la Erevan, pe arena Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht, cu Pyunik FA, din Armenia. Acest meci a fost încredințat unei brigăzi de arbitri cu Bastian Dankert (Germania) la centru, ajutat la cele două linii de Bekim Zogaj și Jan Köbeli (ambii din Suedia), al patrulea official fiind Martin Petersen (Germania).

Articol de Daniel Lazăr