Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezența tuturor membrilor săi, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal la data de 26 ianuarie 2021, adoptă următoarele decizii:

– La propunerea domnului Cătălin Cighir se aprobă cu unanimitate de voturi completarea ordinii de zi cu două subiecte privind perioada de transferuri la juniori și o clarificare a RSTJF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 1 din 07.01.2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Lista cu oficialii de meci și cu instructorii UEFA pentru perioada cuprinsă între 2021 și 2023.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificările aduse Regulamentului privind Clasificarea Academiilor de copii și juniori pentru anul competițional 2021 – 2022.

– Aprobă cu unanimitate de voturi schimbarea denumirii asociației FC FAIR-PLAY în AFC Fair-Play Joc Cinstit.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente Platformei de e-learning a FRF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi prelungirea perioadei de transferuri pentru competițiile de copii și juniori, cu excepția Ligii Elitelor U17 și U19, până la cu 48 de ore înainte de începerea competiției cu mențiunea că transferurile respective vor fi exclusiv transferuri interne, iar jucătorii astfel legitimați vor avea drept de joc doar în campionatele naționale de juniori. Pentru evitarea oricărui dubiu prezenta normă se aplică atât competițiilor de juniori fotbal masculin (cu excepția Ligii Elitelor U19 și U17), cât și pentru cele de fotbal feminin junioare.

– Ia act de propunerile formulate de domnul Auras Brașoveanu și urmează a relua aceste dezbateri în următoarele ședințe ale Comitetului Executiv.