Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezența tuturor membrilor săi, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal la data de 30 august 2021, adoptă următoarele decizii:

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 16 din 27.07.2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 17 din 06.08.2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 18 din 13.08.2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 19 din 16.08.2021 cu mențiunea că în Regulamentul de Organizare a Competițiilor de Fotbal în Sală se introduc 2 modificări prezentate în ședință, precum și introducerea unei date în calendarul competițional (nemenționată în materialul aprobat inițial ca urmare a unei erori de redactare).

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 20 din 26.08.2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi afilierea provizorie a celor 13 cluburi (9 – Juniori, 2 – Fotbal feminin, 2 – Fotbal în sală), astfel cum acestea sunt menționate în Raportul privind dosarele de afiliere pentru cluburi emis de Administrația de licențiere la data de 30 august 2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi completarea componenței Comisiei Centrale a Arbitrilor cu domnul BOCA Sorin, ca urmare a demisiei domnului Cristian NICA.

– Ia act de Raportul privind analiza anuală a activității de licențiere și monitorizare financiară a cluburilor.

– Aprobă cu unanimitate de voturi lista nominală a observatorilor de arbitri pentru Campionatele naționale de fotbal în sală, Liga 1 și Liga a 2-a, sezonul competițional 2021/2022.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocului amical dintre echipele naționale U21 ale Angliei și României.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocurilor amicale ale echipei naționale U20 a României cu Portugalia și Anglia.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocului oficial din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal 2022 dintre echipele naționale de seniori ale Islandei și României (2 septembrie 2021).

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocului oficial din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal 2022 (5 septembrie 2021) dintre echipele naționale de seniori ale României și Liechtensteinului.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocului oficial din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal 2022 dintre echipele naționale de seniori ale Macedoniei de Nord și României (8 septembrie 2021).

– Ia act de propunerea de modificare a art. 54 alin. 2 din Regulamentul Disciplinar formulată de clubul AFK Csikszereda.

– Aprobă cu unanimitate de voturi completarea Seriei a 2-a a Ligii a 2-a de fotbal feminin cu echipa ACS Academia de Fotbal și Tenis Măgura.

– Aprobă cu unanimitate de voturi sistemul și programul competițional ale Campionatului național de fotbal feminin Liga a 2-a.

– Aprobă cu unanimitate de voturi materialul Comisiei de Fotbal Feminin cu privire la propunerile de organizare a fotbalului feminin aplicabile din sezonul 2021/2022. Referirea la jucătoarele U15 din modificarea art 32 alin. 5 din ROAF se referă la jucătoare care împlinesc vârsta de 15 ani în anul desfășurării competiției.

– Aprobă cu unanimitate de voturi solicitarea Departamentului Competiții cu privire la următoarele:
1. Regulamentul competiției U19 Județean.
2. Regulamentul competiției U17 Județean.
3. Regulamentul competiției Campionatul Național U13.
4. Regulamentul competiției Campionatul Național U11.
5. Regulament Interliga Națională U7 – U10.
6. Componența seriilor pentru campionatele U19 și U17 Național.

– Aprobă baremurile pentru Competiția Liga Elitelor U16 (masculin) (Arbitru – 100 de lei; arbitru asistent 71 de lei și al 4-lea oficial – 43 de lei). Aceleași baremuri se vor aplica și pentru Competiția de U15 – faza națională.

– Ia act de propunerile CCA privind modificarea unor prevederi din ROAF și adoptarea unor măsuri menite a asigura numărul necesar de arbitri pentru competițiile organizate de FRF. Aprobă modificarea art 11 din ROAF conform solicitării CCA.

– Aprobă cu unanimitate de voturi distribuirea sumelor pentru echipele de fotbal în sală astfel cum a fost aprobată de Comisia de Fotbal în Sală și prezentate de domnul Cristian Vornicu.