Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezența majorității membrilor săi, domnul Gino Iorgulescu lipsind motivat, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal la data de 21 decembrie 2022, adoptă următoarele decizii:

– Amână, cu unanimitate de voturi, pentru proxima ședință a Comitetului Executiv Regulamentul privind condițiile de participare în Liga a 2-a.

– Amână, cu unanimitate de voturi, pentru proxima ședință a Comitetului Executiv Regulamentul de evaluare a condițiilor minime privind participarea în Liga a 3-a.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul privind condițiile de participare la campionatul național Liga 1 Feminin cu modificările discutate în cursul ședinței și incluse direct în regulamentul ce va fi publicat pe site-ul oficial al FRF (echipe de junioare, calificări antrenori, venit minim pentru un număr de jucătoare profesioniste).

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul de organizare și desfășurare a activității arbitrilor de fotbal (RODAAF).

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul privind organizarea și desfășurarea jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3, ediția 2023/2024.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificările aduse Regulamentului privind Clasificarea Academiilor de Copii și Juniori.

– Amână cu unanimitate de voturi pentru proxima ședință a Comitetului Executiv dezbaterile pentru aprobarea contractului cadru jucător-club.

– Aprobă cu unanimitate de voturi încheierea contractului între FRF și compania Double Pass.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea calendarului competițional al Ligii 1 de fotbal în sală pentru programul competițional 2022/2023 conform propunerii domnului Cristian Vornicu, reprezentant al cluburilor de fotbal în sală.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificările programului competițional de fotbal feminin.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea art. 45 alin 11 din ROAF privind cotele jucătorilor obligatorii pentru Campionatul național Liga a 3-a.

– Aprobă cu unanimitate de voturi schimbarea denumirii clubului ACS CAO 1910 în ACSF Oradea.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul contract pentru echipa națională de fotbal în sală U19.