Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 20 august 2019, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, în prezența majorității membrilor săi, domnul Kyros Vassaras lipsind motivat, adoptă următoarele decizii:

– Validează cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență nr. 5 din 16 iulie 2019.

– Validează cu majoritate de voturi (2 abțineri cu privire la subiectul privind cesiunea dreptului de participare în competiții de la un club de drept public participant în Liga 2 la un club de drept privat, respectiv domnii Gino Iorgulescu și Valeriu Argăseală ) Hotărârea Comitetului de Urgență nr. 6 din 25 iulie 2019.

– Validează cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență nr. 7 din 31 iulie 2019.

– Validează cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență nr. 8 din 8 august 2019.

– Aprobă costurile aferente jocurilor oficiale ale echipei naționale de seniori a României cu Spania și Malta.

– Aprobă costurile aferente jocului oficial dintre echipele naționale de tineret ale Danemarcei și României.

– Constată dezafilierea de drept a clubului de fotbal feminin ACS Municipal Dunărea Giurgiu.

– Aprobă afilierea provizorie a cluburilor cu activitate exclusivă de fotbal feminin menționate în Referatul Departamentului Licențe/Afilieri.

– Respinge contractele de asociere dintre ACS Kids Tâmpa 2015 Brașov și ACS SR Municipal Brașov, respectiv CS Sănătatea Servicii Publice Cluj și LPS Cluj Napoca.

– Trimite subiectul privind primul punct din solicitarea U Craiova 1948 Club Sportiv SA către Adunarea Generală a LPF pentru a se stabili dacă toate cluburile din Liga I susțin propunerea respectivă.

– Respinge cu unanimitate de voturi punctul 2 al solicitării U Craiova 1948 Club Sportiv SA.

– Aprobă cu unanimitate modificarea art. 12 alin. 2.2 din ROAF în sensul reducerii de la 3 la 2 al numărului jucătorilor clubului necesar a fi convocați la echipele naționale pentru a se putea aproba solicitare de amânare a jocului din cadrul Ligii a 2-a sau a 3-a.

– Amână cu unanimitate de voturi pentru proxima ședință a Comitetului Executiv dezbaterea Protocolului de colaborare AFAN – FRF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi referatul CCA cu privire la cooptarea domnului Augustus Constantin în cadrul CCA în locul domnului Zoltan Szekely.

– Aprobă cu unanimitate de voturi referatul CCA cu privire la decontarea cheltuielilor de transport a membrilor și colaboratorilor CCA pentru deplasarea la cursurile pentru instruirea arbitrilor și observatorilor de arbitri.

– Aprobă cu unanimitate de voturi completarea lotului de observatori de arbitri la fotbal în sală cu domnii Gabriel Stroe și Răzvan Dincuță.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Referatul domnului Alin Cioban, presedinte al Comisiei de fotbal feminin și membru al Comitetului Executiv cu privire la competițiile de fotbal feminin, aprobându-se astfel: formatul Competițiilor Liga a 2-a și Liga a 3-a, Campionatul national de junioare U15 și Campionatul national de juniorare U13, precum și completarea art 32 din ROAF. De asemenea, în temeiul aceluiași referat se aprobă Regulamentul Campionatului de junioare U13 – fotbal feminin, ediția 2019/ și Regulamentul Campionatului de junioare U15 – fotbal feminin, ediția 2019/2020.

– Aprobă cu unanimitate de voturi sistemul competițional al Ligii 1 de fotbal în sală, ediția 2019/2020.

– Aprobă cu unanimitate de voturi sistemul competițional al Ligii a 2-a de fotbal în sală, ediția 2019/2020.

– Aprobă cu unanimitate de voturi sistemul al Cupei României la fotbal în sală, ediția 2019/2020.

– Aprobă cu unanimitate de voturi calendarul competițional al competițiilor de fotbal în sală 2019/2020.

– Aprobă modificările Regulamentului de Organizare a Competițiilor de Fotbal în Sală, ediția 2019/2020 și sprijinul financiar destinat competițiilor de fotbal în sală.

– Aprobă cu unanimitate de voturi premiile în bani care vor fi repartizate echipelor participante în ediția 2019/2020 a fazei naționale a Cupei României.

– Aprobă cu unanimitate de voturi împuternicirea Președintelui FRF de a negocia și semna contractul regulament cu jucătoarele care vor fi convocate la echipa națională de fotbal feminin.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul Contract al echipei naționale de fotbal pe plajă a României.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul Contract al echipei naționale de fotbal în sală seniori a României.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ca Supercupa la fotbal în sală să se desfășoare la data de 4 septembrie 2019, la Sala Sporturilor din Buzău.

– Ia act de situația prezentată de către domnul Alin Cioban cu privire la funcționarea organismelor jurisdicționale ale AJF Cluj.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea art. 34 alin. 3 din ROAF astfel:

În campionatul de juniori U19–judeţean au drept de joc jucătorii juniori sub 19 ani care participă exclusiv în competițiile organizate de AJF/FRF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea Regulamentelor U17 județean și U19 județean în sensul că prin excepție vor avea drept de joc în cadrul fazei județene a celor două competitii și 3 jucători cu viză FRF pentru echipele participante în Liga 3 (pentru evitarea oricărui dubiu – 3 jucători pentru fiecare competiție dintre cele două) care nu participă în Campionatele Naționale de juniori organizate de FRF. De asemenea se elimină referirea la Liga 3 din cuprinsul art. 3 paragraful 2 din Regulamentele U17 – județean și U19 – județean.

– Ia act de chestiunile prezentate de domnul Auraș Brașoveanu cu privire la procedura de soluționare a litigiilor de către CNSL.