Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 14 ianuarie 2020, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, în prezența majorității membrilor săi, domnii Kyros Vassaras și Auraș Brașoveanu lipsind motivat, adoptă următoarele decizii:

– Aprobă cu unanimitate de voturi propunerea Comisiei Tehnice și mandatează Președintele FRF să negocieze și să semneze cu domnul Adrian Mutu un contract în calitate de antrenor al echipei naționale de tineret (U21).

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea art. 45 alin. 10 din ROAF astfel: Începând cu sezonul 2020/2021 echipele din Liga a 2-a sunt obligate să folosească efectiv, pe toată durata jocurilor din campionat, un jucător de U19 (născut după 01.01.2002) și unul de U21 (născut după 01.01.2000) în loc de doi jucători U20 astfel cum este prevăzut în prezent. Celelalte condiții rămân neschimbate.

– Ia act de propunerile privind modificarea Regulamentului privind Statutul Antrenorului și stabilește că urmează a se înființa o comisie care să redacteze o nouă variantă a Regulamentului.

– Aprobă cu unanimitate de voturi solicitarea AJF Brașov cu privire la prelungirea perioadei de transfer pentru toate competițiile organizate de asociațiile județene până la cu 48 de ore înainte de data la care încep competițiile respective cu respectarea dispozițiilor art.19 alin. 4 din RSTJF. Pentru evitarea oricărui dubiu jucătorii legitimați la nivel de AJF ulterior încheierii perioadei de transferuri a FRF nu pot participa la jocurile echipelor clubului ce evoluează în competițiile organizate de FRF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi componența nominală a Comisiilor de clasificare pentru anul 2020.