Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezența majorității membrilor săi, domnul Gino Iorgulescu absentând, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal la data de 14 decembrie 2021, adoptă următoarele decizii:

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 28 din 27.11.2021.

– Mandatează cu unanimitate de voturi Președintele FRF pentru a negocia condițiile, obiectivele și termenii contractuali cu antrenorul ce urmează a fi desemnat pentru funcția de Selecționer al Echipei Naționale de Seniori a României.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul național de licențiere a cluburilor și de fair-play financiar, ediția 2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul privind procedurile de monitorizare financiară și de luare a deciziilor de sancționare a cluburilor licențiate de Liga 1, ediția 2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul privind procedurile Comisiilor pentru acordarea licenței cluburilor din cadrul Federaţiei Române De Fotbal, ediția 2021.

– Amână cu unanimitate de voturi Regulamentul privind condițiile de participare la Campionatul Național Liga a 2-a.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul privind Clasificarea Academiilor de Fotbal pentru Copii și Juniori.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificările aduse programului competițional de fotbal în sală, sezonul 2021/2022.

– Aprobă cu unanimitate de voturi contractul pentru pregătirea profesională a managerilor academiilor de juniori.

– Aprobă cu unanimitate de voturi inițierea procedurii privind schimbarea suprafeței de joc la baza sportivă a Centrului de Fotbal Mogoșoaia SRL.

– Aprobă cu unanimitate de voturi data reluării competițiilor interne de fotbal feminin – Liga 1 și Liga a 2-a, respectiv 6 martie 2022.

– Aprobă cu unanimitate de voturi propunerea de modificare a art. 32 din ROAF privind fotbalul feminin conform propunerii domnului Alin Cioban, președinte al Comisiei de Fotbal Feminin. Se aprobă, de asemenea, ca prezenta modificare să producă efecte exclusiv pentru viitor, respectiv doar de la momentul adoptării acestei decizii.

– Aprobă cu unanimitate de voturi achiziția a 240 kituri de echipament necesare implementării Strategiei Tehnice a FRF.