Primul eveniment ANF din 2023 va fi organizat luni, 16 ianuarie, zi cunoscută și ca „Blue Monday”, considerată a fi cea mai deprimantă zi a anului.

Workshopul despre suportul mental de care sportivii au nevoie pentru a performa va avea loc online și este dedicat sportivilor (nu doar fotbaliștilor) – scopul fiind ca aceștia să înțeleagă rolul unui psiholog sportiv în a îi asista în drumul lor către performanță. De asemenea, la workshop pot participa și persoane din partea cluburilor care vor să ofere sprijin sportivilor lor.

Într-un sport precum fotbalul, în care jucătorii poartă de cele mai multe ori pe umeri presiunea rezultatelor, un mediu sigur creat în cadrul echipei oferă suport esențial în perioadele dificile pe care fotbaliștii le pot experimenta pe plan personal și profesional.

Sesiunea va fi condusă de Călina Iușan, psiholog școlar și psiholog sportiv, Echipa Națională de Fotbal Feminin a României și va avea loc între orele 16:00 și 19:00.

Evenimentul este oferit gratuit de Federația Română de Fotbal și ANF, iar doritorii se pot înscrie completând formularul până la finalul zilei de vineri, 13 ianuarie.

Înscrie-te la curs!

Toate detaliile sunt disponibile și pe site-ul Academiei Naționale de Fotbal!