Doi dintre cei mai valoroși jucători din Liga I Futsal Fortuna din ultimii ani, Daniel Araujo și André Luis Sasse, sunt cetățeni români cu acte în regulă!

Brazilienii formațiilor CS United Galați, respectiv Autobergamo Deva au depus zilele trecute Jurământul, după ce la începutul anului cererile celor doi pentru dobândirea cetățeniei române fuseseră aprobate.

De ani buni în România, Daniel Araujo și André Luis Sasse și-au câștigat respectul tuturor, iar evoluțiile lor au fost lăudate de specialiști.

„De astăzi sunt român! Sunt foarte fericit pentru acest moment special din viața mea. Mulțumesc pentru tot, România”, a spus Daniel Araujo. „Sunt foarte bucuros și vreau să mulțumesc tuturor celor care au avut și au încredere în mine”, a spus și André Luis Sasse.

Foarte probabil, cei doi români se vor duela în finala campionatului, acolo unde e de așteptat ca protagonistele să fie CS United Galați și Autobergamo Deva.

Daniel Araujo și André Luis Sasse au mărturisit în dese rânduri că în cazul în care vor primi cetățenia română vor răspunde prezent la convocările primei reprezentative a României.

Articol de Adi Dobre