În acest weekend a fost programată etapa cu numărul doi din play-off-ul și play-out-ul Ligii 1 Feminin, după pauza competițională cauzată de acțiunea lotului național U17!

Liga 2 Feminin a continuat și ea cu etapa 11-a, în timp ce Liga 3 Feminin a revenit cu penultima etapă dinaintea turului suplimentar!

Zilele de 18 și 19 martie ne-au adus confruntări interesante în Liga Feminină. Iubitorii de fotbal au putut urmări în direct două din cele trei confruntări din play-off. Ca în fiecare etapă acestea au fost transmise pe FRF TV și Pro Arena!

TOP repere ale rundei din play-off-ul și play-out-ul Ligii 1 Feminin:

  • Politehnica Timișoara și-a consolidat poziția de lider al Ligii 1 Feminin, după un convigător 2-0 în fața celor de la FK Csikszereda Miercurea Ciuc, partidă transmisă pe www.frf.tv! Cea mai tânără jucătoare din lotul timișorean, Lorena Mihăilesc, a înscris din nou pentru Poli, după ce în prima rundă a play-off-ului a marcat golul victoriei în partida cu CS Carmen București.
  • Universitatea Cluj s-a impus fără emoții în partida cu Vasas Femina, transmisă în direct pe PRO ARENA, scor 5-0! Mihaela Ciolacu, golgheterul campionatului, a deschis tabela în minutul 37, din penalty. Pe lista marcatoarelor le regăsim și pe Adina Borodi, Ioana Bortan și Florentina Iancu, ultima autoare a unei ”duble”
  • Carmen București și Banat Girls și-au dat întâlnire pe arena ”Marin Anastasovici” din Giurgiu în cea de-a doua etapa a play-off-ului, câștig de cauză având formația Carmen București!
  • În play-out, CSM Alexandria rămâne lider, cu 19 puncte, după victoria cu 4-0 în fața celor de la Fair Play Joc Cinstit. Fotbal Feminin Baia Mare și ACS Tg. Mureş 1898 s-au impus și ele în jocurile disputate în acest weekend, completând podiumul clasamentului.

REZULTATELE ȘI MARCATOARELE ETAPEI 2 DIN PLAY-OFF ȘI PLAY-OUT

 PLAY-OFF 

Politehnica Timișoara – FK Csikszereda Miercurea Ciuc 2-0
Au marcat: Lorena Mihăilesc (⚽), Bianca Ienovan (⚽)

ACS Vasas Femina – Universitatea Cluj 0-5
Au marcat: Mihaela Ciolacu (⚽), Florentina Iancu (⚽⚽), Ioana Bortan (⚽), Adina Borodi (⚽)

CS Carmen București – Banat Girls 2-0
Au marcat: Rania Kara-Jouli (⚽️), Iuliana Obreja (⚽️)

 PLAY-OUT  

AFC Fair Play Joc Cinstit – CSM Alexandria 0-4
Au marcat: Pana Claudia (⚽⚽), Zanfir Mădălina (⚽), Petre Valentina (⚽)

Piroș Security Arad – Fotbal Feminin Baia Mare 0-1
A marcat: Titu Gabriela (⚽)

ACS Tg. Mureş 1898 – MSE 1898 – AFC Universitatea Galați 2-0
Au marcat: