Superexperiență pentru copii în vestiarul suporterilor echipei naționale, la Romania Store, în Mega Mall, la București.

Magazinul cu produse ale echipei naționale, situat la etajul 1 în Mega Mall, a fost duminică, 3 decembrie, gazda unui eveniment special. RONNY, mascota care susține echipa națională a României, i-a întâmpinat pe cei mici, care au avut parte de jocuri interactive, premii speciale la tombola organizată în magazin. În plus, cei mici și părinții au avut ocazia de a transmite, la photo booth, mesajul lor de sustinere pentru campania Modele de femeie.

Copiii care au vizitat Romania Store împreună cu părinții s-au distrat încercând să înscrie în simulatorul de penalty-uri. Printre premii s-au numărat 10 kit-uri de suporter formate din tricou, cană și eșarfă cu însemnele naționalei României. Au fost premii speciale, pentru cei care s-au descurcat cel mai bine la penaltyuri: tricouri de joc și mingi semnate de jucătoarele din echipa națională.

Romania Store este un concept nou pe piața de retail din România, promite iubitorilor de sport o experiență de cumpărare memorabilă, într-un mediu în care au ocazia să interacționeze cu numeroase personalități sportive și cu invitați surpriză.