În perioada 5-9 martie, o echipă UEFA a vizitat arenele din țara noastră care vor găzdui, împreună cu cele din Georgia, partidele Campionatului European U21 din 2023.

Liderul de proiect de la Nyon împreună cu colegi din zona de media și broadcasting au verificat facilitățile stadioanele Steaua, Giulești (din București), ”Dr. Constantin Rădulescu” și Cluj Arena (din Cluj-Napoca), au definit alocarea încăperilor și au delimitat zonele exterioare.

Din partea FRF au participat la vizita de lucru Alexandru Cândea, liderul proiectului din România, Diana Pirciu, manager operațional la stadioanele de la EURO U21, și Vlad Munteanu, directorul turneului din partea asociației gazdă.

La finalul inspecției stadioanelor și a întâlnirilor programate, reprezentații UEFA au precizat că toate pregătirile se desfășoară conform planului inițial.


Înscrie-te acum ca să poți cumpăra bilete în avans la cele mai tari meciuri.
Perioada de înscriere înainte de tragerea la sorți pentru achiziționarea de bilete #U21Euro 2023 s-a încheiat pe 18 octombrie. Astfel, suporterii înscriși până la această dată vor fi primii care își vor cumpăra biletele.

Având în vedere numărul mare de înscrieri, am creat și o a doua perioadă de vânzare în avans.

Astfel, suporterii care se înscriu pe site-ul turneului până pe 9 februarie inclusiv, vor putea achiziționa bilete la meciurile #U21Euro 2023 înainte de deschiderea vânzării publice, putând astfel să obțină locurile dorite la cele mai tari meciuri la maximum 45 lei/bilet!

În plus, dacă te înscrii până pe 9 februarie, poți participa la tragerea la sorți pentru anumite pachete de bilete, vezi detalii în linkul de înscriere.

Înscrie-te acum!