Cu o ocazie specială și o atmosferă plină de emoție, Federația Română de Fotbal are onoarea de a invita foștii internaționali de la EURO 1984 și Cupa Mondială din 1994 la o întâlnire memorabilă cu suporterii pe Arena Națională.

Meciul de fotbal România – Irlanda de Nord, programat vineri, 22 martie, de la ora 21:45, va fi o ocazie deosebită de a reuni generațiile care au scris pagini de istorie în fotbalul românesc. Este un moment unic pentru a sărbători și a recunoaște contribuția excepțională a jucătorilor care au marcat generații și au încântat milioane de fani prin performanțele lor.

Anul acesta, când România se pregătește pentru EURO 2024, marchează aniversarea a 30 de ani de la cea mai bună performanță a naționalei noastre, sfertul de finală cu Suedia de la Campionatul Mondial din 1994, și 40 de ani de la prima noastră calificare la EURO, în 1984. Este o oportunitate deosebită de a onora moștenirea acestor echipe și de a transmite spiritul lor de luptă și determinare către generația actuală, creându-se o legătură între trecut, prezent și viitor.

Astfel, Federația Română de Fotbal a invitat la acest prim meci de pregătire pentru Campionatul European din această vară toți jucătorii care au participat la cele două turnee finale și pe cei doi selecționeri: Mircea Lucescu, respectiv Anghel Iordănescu.

Luptăm împreună!