Federația Română de Fotbal și CIS Gaz au semnat un parteneriat valabil pe durata unui an prin care compania din industria energetică va susține proiectele de dezvoltare fotbalistică în România.

FRF urează bun venit în familia fotbalului românesc unui partener cu care împărtășește valori precum performanță, siguranță, integritate, respect și care investește pentru a atinge cele mai înalte standarde de calitate și performanță în propriul domeniu de activitate.

„Începând de azi avem alături de noi încă un partener de încredere, o companie românească cu aproape 30 de ani  de experiență în industria energetică. Un partener care a ales să investească în inovație pentru a performa. Mă bucur că au ales să investească și în sport și că îi avem alături de noi. Continuăm, astfel, cu succes strategia comercială care reprezintă un model în asigurarea suportului optim pentru performanța sportivă”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Despre CIS Gaz

Fondată în 1990, CIS GAZ este o companie românească cu capital 100% privat, deținută de familia Călugăr din Târgu Mureș, care se găsește astăzi la a treia generație de specialiști în industria gazelor naturale.

De aproape 30 de ani, sub sloganul “Performanta pentru generatii”,  CIS Gaz oferă soluții și servicii în industria energetică la cele mai înalte standarde de calitate și performanță.

Activitatea companiei s-a extins în ultimii 10 ani și în producția de energie solară, comercializarea și furnizarea de gaze naturale și energie electrică atât pentru consumatori industriali, cât și casnici.

Mai multe detalii pe site-ul cisgaz.ro.