Liga I la futsal programează duminică, 12 septembrie, confruntarea dintre FK Odorheiu Secuiesc și CFR 1933 Timioara, partidă ce va conta pentru etapa a II-a din noul sezon. Pentru gruparea bănățeană, nou-promovată, aceasta e prima deplasare din istorie în Liga I.

În runda inaugurală, CFR 1933 Timișoara a câștigat, scor 6-5, pe teren propriu disputa cu Luceafărul Buzău, la capătul celui mai spectaculos meci al etapei. Trupa pregătită de Robert Lupu a revenit de la 0-3 și 2-4, debutând astfel cu dreptul pe prima scenă a futsalului românesc.

„Meciul cu Luceafărul Buzău e deja istorie. Urmează meciul de la Odorheiu Secuiesc, acolo unde întâlnim un adversar foarte dificil, o echipă formată de 2-3 ani, cu un trofeu câștigat, care a confirmat prin acest trofeu valoarea sa. O echipă care va da în următorii ani jucători pentru echipa națională. Odorheiu Secuiesc este una dintre zonele specifice în privința futsalului, poate cea mai specifică, cea mai atrăgătoare pentru tinerii care vor să joace futsal. FK Odorheiu Secuiesc e o echipă cu istorie, cu un renume. Trebuie să fim atenți, să evităm greșelile pe care le-am făcut în prima etapă. Să nu uităm că în afara de venirea sârbului Stojan Milovac, alte transferuri sonore nu am făcut. Suntem în mare aceași echipă din sezonul trecut. Cred că la iarnă, atunci când vom trage o primă line, vom arăta mai bine”, a spus Robert Lupu, antrenorul-jucător al echipei CFR 1933 Timișoara.

Etapa a II-a se va încheia marți la Deva cu derby-ul dintre Autobergamo și CS United Galați.

Programul etapei a II-a:

Duminică, 12 septembrie, ora 18:00
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – CFR 1933 Timișoara

Marți, ora 18:00, în direct la Digi Sport
Autobergamo Deva – CS United Galați

  • echipa Luceafărul Buzău stă în această etapă
  • partida CFF Clujana Cluj – Clubul Sportiv Local Sportul Ciorăști a fost amânată

Articol de Adi Dobre