Antrenorii înscriși la cursurile pentru obținerea licenței UEFA PRO au avut parte de un seminar online susținut de Cesare Prandelli, antrenor la clubul italian Fiorentina.

Ieri, timp de o oră și jumătate, tehnicianul italian și-a prezentat principiile după care se ghidează ca antrenor și a răspuns întrebărilor venite de la cursanți.

Cursurile pentru obținerea licenței UEFA PRO se vor încheia astăzi cu un work-shop online prezentat de expertul UEFA Dany Ryser. Examenele finale sunt programate pe 21 și 22 decembrie.

În contextul restricțiilor impuse de pandemie, în acest an examenul se va desfășura online. Pentru proba teoretică, antrenorii vor avea un examen tip test grilă, iar la proba practică trebuie să realizeze o prezentare pe diferite teme, trase la sorți.

Antrenori înscriși la licența UEFA PRO: Mirel Rădoi, Nicolae Constantin, Octavian Chihaia, Marius Măldărășanu, Adrian Mutu, Dorin Goian, Florin Bratu, Nicolae Grigore, Dorin Docolin, Costin Curelea, Laszlo Balint, Cristian Todea, Dinu Todoran, Valentin Negru, Nicolae Croitoru, Daniel Sima, Andrei Erimia, Irina Giurgiu, Dumitru Suciu.