Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc va găzdui în acest week-end și luni Turneul Final al Cupei României la Futsal rezervat echipelor U19. Toate partidele vor fi live pe Futsal România.

Lovitura de începere a Turneului Final al Cupei României va fi dată odată cu startul partidei FK Odorheiu Secuiesc – Futsal Ceahlăul Piatra Neamț. Câștigătoarea acestei confruntări va da piept în semifinale cu învingătoarea din meciul CN Nicu Gane Fălticeni – Șoimii Șimand.

„Ne bucurăm pentru faptul că vom găzdui și în acest an Turneul Final al Cupei României. Nouă ne place să muncim și să ne primim oaspeții așa cum se cuvine. Au ajuns în această fază cei mai buni juniori din țară. Pe cei mai mulți îi cunoaștem. Noi, Odorheiu Secuiesc, avem poate cea mai frumoasă și mai valoroasă echipă din istoria clubului la nivel de juniori. Cel puțin așa susține toată lumea, dar trebuie să demonstrăm că avem valoare pe teren. La această categorie de vârstă e mult mai greu decât la seniori. Cei mici pot avea evoluții contradictorii de la o zi la alta”, a spus Jakab Zoltan, managerul echipei FK Odorheiu Secuiesc.

Turneul Final Cupa României U19

Sâmbătă, 26 februarie 2022
13:00, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamț
15:00, ACS KSE Târgu Secuiesc – CSF CFR 1933 Timișoara
17:00, CN Nicu Gane Fălticeni – Șoimii Șimand
19:00, CFR Turnu Severin 1943 – CSM Târgu Mureș

Duminică, 27 februarie 2022
14:00, Odorheiu Secuiesc – Ceahlăul vs Fălticeni – Șoimii
16:00, KSE – CFR vs Severin – CSM

Luni, 28 februarie 2022
13:00, Finala

Articol de Adi Dobre